Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Activitats març 2017

Feb 22, 2017
centrenarayana

Oferta formativa març 2017

Curs de Netsu (Igualada)

La calidesa que sana, basat en el mètode Ito Thermie, el Netsu és una teràpia per massatge en el qual es transmetcalor, gràcies a un encens compost per plantes medicinals. Aquest any reobrim el curs, renovat i revisat, amb noves aplicacions i tècniques avançades, que et permetran una eficient aplicació a tercers. Sens dubte és un dels massatges més complets i senzills d’aplicar que puguis aprendre. Llegir més..

Curs de Reflexologia (Vilafranca)

Aquest any tornem a obrir la convocatòria per a la matriculació per curs de reflexologia, té un caràcter modular, perquè cadascú pugui construir la seva pròpia dinàmica d’estudis, cobrint així les necessitats i aspiracions de cada un dels participants. Llegir més..

Curs de Kinesiologia (Vilafranca)

Per primera vegada proposem aquest curs, que s’imparteix al nostre centre de Vilafranca per l’equip docent de VidaKine, una de les escoles més important i amb major trajectòria de la kinesiologia. Aquest curs està compost per tres unitats formatives que es realitzaran en 3 caps de setmana. Llegir més..


04/03/17 Sobre la Benevolència, taller de Mindfulness (Vilafranca)

Com es pot ser benevolent envers els altres sense ser-ho amb un mateix, o com espot ser benevolent amb un mateix sense ser-ho també per als altres.
Sense benevolència només agitem més el turbulent oceà del malestar i patiment. Però com podem trobar-la en el nostre interior, conrear-la i fer d’ella part del nostre camí. La resposta és simple i senzilla, però estem disposats a escoltar-la?


04/03/17 Roda De Llum Terapia Vibracional (Vilafranca)

Cada òrgan, múscul, tendó, os, etc. del nostre cos emet una vibració en harmonia, però quan es produeix qualsevol alteració, estrès, malalties, cansament,… bloquejos en definitiva, ja sigui de caràcter psíquic o béemocional, aquesta vibració varia.
Aquesta teràpia vibracional repercuteix sobre la teva columna que actua com vehicle de ressonància i es desplaça per el teu sistema nerviós nodrint les teves cèl·lules, teixits i òrgans, augmentant el teu sistema immunitari. Equilibra la teva freqüència i et retrobes amb el teu patró de vibració natural, trobant la pau en tots els teus cossos (físic, mental, emocional i espiritual). També activa els teus centres energètics (Chakras) i et calma la ment degut a les ones Alfa produïdes per el so del quars actuant ambdues parts dels teus hemisferis cerebrals, allibera tensions, ansietat, estrès, etc.
Connecta amb tu mateix a través d´aquest viatge de so que sense dubte et farà sentir molt bé, on bé pots relaxar-te i treure profit de tots els beneficis que té per la teva salut, i/o fer tot un treball de creixement personal ampliant la teva consciència.
Instruments: Bols de quars, Hang, Pal de pluja, Campanes del Tibet, Piràmide de quars.
UN MASSATGE SONOR QUE ET TRANSPORTARÀ A UN ESTAT DE CALMA, RELAXACIÓ I HARMONIA. US ESPEREM!!


05/03/17 Reiki 1 Camí de creixement  (Igualada)

Reiki és com un impuls, una força que ens mou cap al benestar, la salut i l’harmonia. Ens cuida, ens calma… Ens ajuda a escoltar les nostres necessitats i a prendre consciència del nostre ésser. Posa fre al vaivé del dia a dia i ens convida a concedir-nos aquest bell i necessari temps exclusivament nostre.
Reiki estimula la recerca del que és útil per al desenvolupament de les pròpies potencialitats i de pas desprendre’ns amablement d’allò que ens llastra. En conseqüència, una mica més prop del nostre propòsit de vida i una mica més lliures de càrregues, sorgeix l’alegria interna.
A nivell físic, Reiki és un regulador potent del funcionament de tots els sistemes: nerviós, digestiu, circulatori… A més sincronitza i regula els processos orgànics i administra els recursos de la millor manera possible dins del cos.
Les mans irradian calor i energia. Aquest do el posseeixen tots els éssers vius i és la base de tota curació. Amb les iniciacions de Reiki, es desperta, potencia i educa aquesta capacitat innata.
Reiki a més de ser una tècnica de sanació natural, és una via de creixement que ens permet viure plenament. Una eina per conèixer la nostra essència interior i connectar-nos amb l’Energia que Som.


05/03/17 Taller de reflexologia de la mà (Vilafranca)

La pràctica de la reflexologia de la mà consisteix a aplicar certes pressions i massatges amb olis o cremes a les zones que reflecteixen i repercuteixen sobre els òrgans.
Aquest és un taller de 8 hores, en el qual s’aprèn la topografia de la mà i com aplicar el massatge sobre les zones reflexes que es troben a la mà.
La reflexologia de la mà té una gran analogia respecte al peu, encara que normalment tractarem els peus, la mà presenta una sèrie d’avantatges, primer és més accessible, gairebé en tot moment podem disposar-ne, de vegades els pacient no els agrada o no suporten el tractament en els peus, no cal cap infraestructura per realitzar-la, es pot realitzar amb el pacient assegut en una cadira i finalment alguns terapeutes se senten més còmodes treballant les mans.


10/03/17 Vilafranca 30/03/17 Igualada Conferència “desperta”: desperta del que creus que ésla teva vida

Si observes a un arbre, s’entrega al moment sense condició ni aspiració. Està present, lliura els seus fruits i és flexible quan bufa el vent.
Emergeix d’una diminuta llavor. Tot el potencial i presència de l’arbre estava dins d’aquesta llavor. Sembla increïble oi? Tota aquesta magnitud i majestuositat dins d’una simple llavor.

Com ésser viu l’arbre pot semblar l’ésser humà, però amb la diferència que l’arbre és coherent amb la seva naturalesa. Neix de la llavor i s’expressa fins al màxim potencial, oferint així la seva presència i reconeixent el seu origen.
En el cas de l’ésser humà, moltes vegades, ens quedem a llavor. No deixem sortir el nostre veritable potencial i no ens expressem com a part de la divinitat que som.

I és que un arbre no creix fins a la meitat de la seva mida natural i llavors decideix “fins a aquesta altura és suficient”. Un arbre enterrarà les seves arrels tan profundament com pugui. Treuràde la terra tot l’aliment que pugui i creixerà a l’alçada màxima permesa per la natura. Llavors mirarà cap avall per recordar-nos que tot flueix amb la vida i que no hi ha res que ens limiti.
La nostra naturalesa ja està en aquest instant present, lluny de la lluita i el control. Un arbre no lluita per créixer, no controla res per simplement ser. Llavors, del que es tracta és de reconèixer el que realment ets i deixar anar la creença que creus que ets.


11/03/17 Rebent la primavera: xerrada trucs detox i taller de mobilització visceral i respiració conscient (Igualada)

Us proposem un matí dedicat a rebre la primavera en plena forma. A la xerrada parlarem de senzills usos de les plantes per fer neteja, prestant atenció al fetge, òrgan que es veu especialment alterat en l’arribada d’aquesta estació.
Per altre banda, el massatge abdominal o Amma va ser una terapia essencial a orient durant segles, per la importància dels nostres òrgans interns pel correcte funcionament del nostre cos, a tots els nivells. A aquest taller proposem l’armonització interna de les nostres vísceres, amb l’aplicació de diferents tècniques prenent com a base els hipopressius, i amb la respiració conscient com fil conductor de tot el treball. Un camí on partirem dels patrons posturals, avançant cap al desbloqueig físic, energètic i emocional.
Dos eines pràctiques per vèncer l’astènia primaveral.


12/03/17 Constel·lacions familiars (Igualada)

Les constel·lacions familiars serveixen per alliberar-nos de aquelles creences, pensaments i emocions que no ens agraden de nosaltres mateixos, i que malgrat ser conscients de l’error que repetim freqüentment davant d’una determinada situació (patró), no aconseguim un resultat satisfactori.

Una constel·lació familiar és una técnica terapeútica que treballa directament amb l’inconscient, la part més profunda i nuclear del nostre ésser.


18/03/17 L’Aire dins meu, Cos i Moviment (Vilafranca)

A Cos i Moviment ens coneixem una miqueta més a través del cos… Què vol dir això? Que deixem que el cos sigui, que el cos s’expressi, que parli, que digui i ens digui… Que deixem que el moviment sigui… I amb aquesta manera de fer, ens relaxem, descarreguem, ens energetitzem, connectem amb la nostra força, amb el que de veritat volem i sentim: som i ens sentim des del cos i des del moviment.
Cada curs explorem una temàtica diferent. Aquest any estem sentint els ELEMENTS de la NATURA dins de cadascun de nosaltres: TERRA, AIGUA, AIRE i FOC. Al mes de març ens toca l’AIRE!!
Com és SENTIR l’aire dins nostre? Sentir allò ETERI al cos? Com és fer ESPAI dins nostre? Detectarem en quina part SOM aire i QUAN ens movem o ens comportem com ho fa aquest element. Què m’aporta SENTIR-ME aire, FER-ME aire? Què em regala? En què m’ajuda?
Vine a conèixer-te una mica més, no des del cap, sinó des del moviment i la vivència del cos. Recorda que pots venir a un sol taller, ni que no hagis vingut mai abans.


28/02/2017 fins 11/04/2017 Mindfulness, salut i creativitat: cicle de tallers experiencials. (Igualada)

Practicar la plena presència en la nostra vida quotidiana ens ajuda a conèixer-nos millor, relacionar-nos d’una manera més saludable amb nosaltres mateixos i el nostre entorn, i desenvolupar el nostre potencial creatiu. A aquest cicle de tallers presentarem la teoria del mindfulness i farem senzilles propostes per portar a la pràctica aquesta eina a l’abast de tothom, per fer la nostra vida més plena i harmoniosa.

Descarregar bulletí d'activitats PDF

Inscripcions i/o mes informació.

Per inscriure a qualsevol dels nostres cursos, seminaris o tallers, truca’ns al 651664517(Vilafranca) o 690164162 (igualada) per concretar un dia en el qual et puguem atendre adequadament.

O també pots demanar informació omplint el següent formulari

Sense comentaris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Narayana OnlineAmb tu per al bienestan ara també a casa.

Accedeix a totes les nostres classes en directe online

Noves activitats i més horaris.
Posa't en contacte amb nosaltres via WhatsApp al 651664517 i t'expliquem com accedir-hi.

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Call Now Button
× WhatsApp