Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Activitats Juliol i Agost 2017

Jul 03, 2017
Marc Juncosa

1/7/17 El paradís no té accés per autopista. Taller Mindfulness (Vilafranca)

Quantes vegades hem pensat que tot hauria de ser més fàcil, simple, sense dificultats, com si el món sencer hagués de acompanyar-me cap a un lloc plaent i confortable ple de bellesa i harmonia. Un verger pur on no fos necessari cap esforç, el Shangri-la de la vida eterna, Edèn perdut.

És la fantasia de la ment, que en el seu, llegir més…


08/07/17 Iniciació a la percussió oriental: connecta amb el teu interior. (Igualada)

Aquest taller, apte per tots i totes, vol apropar-vos al món apassionant de la percussió. A través dels tambors, de l’experiència directa de tocar-los, de crear, podem connectar amb nosaltres mateixos, en un viatge musical interior. I també des de la sinceritat amb nosaltres mateixos, connectar i compartir amb els altres.
La vida és ritme, pulsació i cicles, per això la percussió és la forma més primitiva i natural de fer música.
A través de la percussió podem aconseguir:

  • Estimulació psicomotriu
  • Estimulació de l’atenció, concentració i memòria
  • Connexió amb el propi ritme intern.
  • Positivització de l’estat anímic.
  • Canalització de l’estrès, relaxació.
  • Promou l’agilitat mental i la creativitat.
  • Socialització, consciència de grup.

A aquest taller treballarem amb la tríada més característica de la percussió oriental: Darbuka, Pandero i Riqq. La dinàmica serà interactiva des de bon començament, de manera que l’assistent serà en tot moment part activa. Amb les eines adequades per una transmissió àgil i fluida dels conceptes, i així adoptar una perspectiva real del fenomen rítmic / sonor.
Us encomanarem la nostra passió pels tambors, amb tres patrons rítmics senzills d’entendre i fàcils d’interpretar. Així, per acabar, podreu gaudir de la sensació única d’improvisar dintre de una estructura rítmica grupal.
Una tarda pensada per vosaltres, sense límit d’edat ni necessitat de coneixements musicals previs, amb la il•lusió que gaudiu d’aquesta experiència inoblidable, de la satisfacció del fet creatiu, a través del ritme dels tambors.
Com va dir Muhammad El-Id Hammu Ali: “El tambor enamora la orella, i és només una mà que colpeja una pell”.


14/07/17 Expressió a través dels ritmes vitals (Igualada)

“Quan no es fa res, res queda per fer.” Lao Zi
La música impulsa el nostre cos al moviment, ajudant-nos a expressar allò que no es fàcil expressar verbalment. Desfà els bloquejos que impedeixen el fluir natural del nostre dia a dia. Els nostres moviments, la respiració i el flux de la música es fonen de tal manera que arribarem a sentir-nos ritme.
Cada ritme de vida i cada melodia, estan relacionats amb un xacra i una emoció.

Ritme 1: Taronja, em sento. Centrar-se i fluir.
Ritme 2: Groc, Jo puc, força.
Ritme 3: Vermell, jo faig. Terra, arrels.
Ritme 4: Verd I blau, jo estimo. Alegria, estímuls.
Ritme 5: Violeta i rosa, jo sóc. Quietud, calma.

A aquest cicle de tallers us proposarem experimentar amb aquests ritmes, no tan sols mitjançant el moviment, sinó directament amb l’experiència de tocar els instruments. Amb bols tibetans, de quars, butang, tuga i diferents instruments de percussió, ens endinsarem amb la connexió profunda amb nosaltres mateixos que es genera al crear sons. Des de la llibertat i el respecte. No cal saber música.
Durant la sessió, a mida que connectem amb nosaltres, el moviment poc a poc es torna interior, fins la quietud i la calma mental.
El dia 14 us hem preparat un tastet d’aquesta experiència màgica.


15/7/17 Integrant els 4 elements de la natura en mi. Cos i Moviment (Vilafranca)

Durant aquest curs hem estat explorant i sentint cadascun dels elements de la naturalesa dins i fora de nosaltres: Terra, Aigua, Foc i Aire.

Hem sentit la terra, ens hem sentit part de la terra i ens hem recolzat sobre el nostre sostén interior. Hem sentit l’aigua i hem recuperat com va ser el primer bany que vam fer en aquesta vida, de petits. Hem tocat la força i la innocència de l’aigua. Hem sentit el foc i el propi poder d’alquímia; hem tornat a la sensació de tribu i hem mirat de cara la nostra imatge idílica de comunitat.

Hem sentit l’aire que respirem, l’expulsió d’aquest i el buit; hem fet espai intern i hem arribat a sentir què és estar en un buit fèrtil, en aquella quietud, en aquell punt zero des d’on pot néixer el que cadascú vulgui.

Aquest juliol tancarem el curs amb una sessió on sentir els quatre elements junts, on integrar-los i integrar-nos.

Podeu venir a aquesta sessió ni que no hagueu vingut abans, i aleshores el vostre enfoc serà una miqueta diferent, ja que no serà de tancament, però sí d’exploració, de sentir els quatre elements i de sentir-te a tu, a un mateix.


29/07/17  Reiki 1  Camí de creixement (Vilafranca)

Reiki és com un impuls, una força que ens mou cap al benestar, la salut i l’harmonia. Ens cuida, ens calma… Ens ajuda a escoltar les nostres necessitats i a prendre consciència del nostre ésser. Posa fre al vaivé del dia a dia i ens convida a concedir-nos aquest bell i necessari temps exclusivament nostre.

Reiki estimula la recerca del que és útil per al desenvolupament de les pròpies potencialitats i de pas desprendre’ns amablement d’allò que ens llastra. En conseqüència, una mica més prop del nostre propòsit de vida i una mica més lliures de càrregues, sorgeix l’alegria interna.

A nivell físic, Reiki és un regulador potent del funcionament de tots els sistemes: nerviós, digestiu, circulatori… A més sincronitza i regula els processos orgànics i administra els recursos de la millor manera possible dins del cos.

Les mans irradian calor i energia. Aquest do el posseeixen tots els éssers vius i és la base de tota curació. Amb les iniciacions de Reiki, es desperta, potencia i educa aquesta capacitat innata.

Reiki a més de ser una tècnica de sanació natural, és una via de creixement que ens permet viure plenament. Una eina per conèixer la nostra essència interior i connectar-nos amb l’Energia que Som.


30/7/17 Jornada de portes obertes (Vilafranca)

Vine a una activitat o a totes (entrada gratuïta), No cal confirmar l’assistència tot i que es recomana ja que l’aforament és limitat, pots confirmar al 651664517 (WhatsApp) o per correu info@narayana.es

10.00h Dóna-li vida al teu Cor

En aquest taller treballarem el nostre meridià de Cor a partir de postures, o millor dit, d’asanes. Per què fer-ho ara. Simplement perquè es estiu, fa calor i el nostre Cor comença a palpitar de il·lusió d’allò que més ens agrada.

Llavors no ho pensis més, y llançat a la piscina, per poder aturar un moment y escoltar el que et diu aquest gran òrgan que tenim al pit. Per aquest motiu, vine al nostre taller de ioga i meridians. Per a practicar postures y respiracions, que ens ajudaran a treballar el meridià de sentir. Així, estarem més preparats per a poder afrontar sentir y assaborir més de l’estiu. A tot cor ple.

¡Atura’t, respira i sent!

10.45h Taller de Shiatsu Netsu

quan el massatge és creixement

La connexió és el que desitgem, el que sempre estem buscant, anhelem sentir-nos connectats, busquem aquest espai ampli que s’obre al nostre cor, que ens apropa, que ens fa fluir. Això és el que entenem per Shiatsu, connexió de cor a cor, per poder sentir el que sempre parla dins de cadascun, vine i experimenta.

11.50h Cos i moviment

Sentir el batec de la vida dins del propi cos… Sentir el cos… Sentir el moviment, i sentir-lo viu…

A Cos i Moviment ens movem des del sentir. No hi ha obligacions, no hi ha esforços, no hi ha judicis. Hi ha llibertat, hi ha alliberació, hi ha autenticitat i espontaneïtat.

Vine a moure’t sentir-te a tu. Connecta’t amb el moviment de la vida… I amb la vida del moviment…

No cal saber ballar, perquè no fem dansa pròpiament. Només et cal venir amb ganes de moure’t i de sentir-te.

12.35h “Moviment Primari”

podem apreciar fàcilment gran part del moviment, però hi ha moviments, més subtils, que no té oscil·lacions grans, àmplies, o quantioses, però en canvi són rics en informació i qualitat, prendre consciència d’aquests moviments pot resultar difícil, per això la osteopatia, posa un èmfasi especial a la palpació, com a forma de connectar amb aquests moviments subtils, per així poder comprendre’ls i  conduir-los cap a un estat d’equilibri. En aquest taller ens centrarem a percebre el moviment inherent, d’alguns òrgans del nostre cos.

13.15h  Concert bols tibetans i cants d’harmònics (Música curativa)

Un so és una vibració que incideix en nosaltres, el cant d’harmònics és una vibració d’alt nivell, quan escoltem cants d’harmònics, rebem una gran quantitat d’ones que eleven la nostra pròpia vibració, donant-nos relaxació, alliberant-nos de l’estrès i ansietat, que milloren la nostra concentració i augmentant la nostra capacitat perceptiva.

Actuen com purificadors, que afavoreixen la consciència, serenitat i benestar.

A més també podràs provar: tast de bellesa amb Kobido i Shiatsu

Durant tot el matí s’aniran fent demostracions de Shiatsu i Kobido, per a aquells que vulguin experimentar el gust que tenen aquestes tècniques.

Kobido: Tenim que la nostra pell es un òrgan que delimita l’exterior amb l’interior, però el cuidem suficient dia a dia, o li donem algun respir. Llavors si vols pots provar una tècnica mil·lenaria com és el Kobido.

És un tractament facial, millor dit un lifting facial, que prové de Japó. Aquest tractament es realitzava al emperadors i també als samurais abans de sortir a la guerrra. Així, qui es pot resistir a degustar aquesta tècnica mil·lenaria. Ja que obtindràs per començar grans beneficis, com el relax i el descans del teu cos físic i emocional. Pero també obtindràs que la teva pell de la cara es posarà més tersa i més relaxada, més jove. Inclós amb un tractament de varies sesions es poden començar a difuminar les arrugues i les taques. De tota forma, que torna jove la nostre pell facial, i la nostra ànima.

¿Qui es pot resistir a no sentir el plaer de la relaxació profunda i de la bellesa?

Shiatsu: significa pressió amb el dit i està basat en tres preceptes bàsics: utilitzar les mans al descobert, pressionar la superfície del cos (no fregar, no colpejar) i tenir la intenció de millorar o mantenir la salut, o bé recuperar-se d’una malaltia, Netsu significa calor, càlid. El Shiatsu Netsu es basa en la idea d’una transmissió de calor i calidesa.


A partir de Juliol  ioga per a jubilats (Vilafranca)

Aquest juliol posem en marxa un pla perquè et cuidis tinguis l’edat, que tinguis, amb tarifes especials per a jubilats.

Qui ha dit, que la vida s’acaba després de la jubilació. Inclòs ara, pot ser com una segona joventut. Dit això, a que esperes a sentir el teu cos lliure, flexible i tonificat. Perquè tampoc el ioga es un exercici físic només per a models amb un cos esvelt, sinó tot el contrari. Per a nosaltres al Narayana, el ioga es un exercici físic per a  tot el món. Inclòs, tú que estàs jubilat.

Perquè apuntar-me a fer ioga, ara a la meva edat. No és perquè ara, sinó perquè no ho he fet abans. Amb el ioga trobaràs que t’aporta tot això y allò que es busca a la vida, felicitat. Ens dóna pau interior, centrament, tenir una ment més oberta i sobretot més relaxada. Aprendreu a respirar correctament i que no us canseu quan aneu darrera del néts corrents. A part, us donarà flexibilitat i tonificació als músculs del cos, per a què no us caigueu pel carrer. També us donarà equilibri mental i serenitat espiritual, per saber el que desitges de veritat a la vida. En definitiva, us sentireu millor amb vosaltres mateixos i amb el vostre entorn.

Llavors si vols fer ioga, tenim pensat únicament per vosaltres, jubilitats, un grup de ioga els dimecres pel matí. Per a que pugueu practicar les asanes sense cap tipus d’impediment. Ja que és un grup personalitzat per a persones de la vostra edat, per majors de 65 anys. On treballarem la respiració, asanes fàcils de fer inicialment i ens anirem incorporant a la meditació. Però el millor de tot això és que la vostra salut començarà a notar una millora. Perque tindreu el cos més fort i flexible, sobretot tindreu tranquil·litat a la vostra vida. Al acabar cada classe, farem una petita meditació o visualització per poder sentir el cos, la ment i l’emoció en aquell moment de relax.

Si encara, tot i això no esteu convençuts del tot, tingueu en compte que les postures que farem el dimecres al matí, a aquest grup, seran lentes i relaxades, respectant el límit del vostre cos en cada moment i moviment. A més a més de tenir un grup específic per a jubilats, també tindreu un preu reduït si veniu en aquest horari. Així que no hi ha cap tipus d’excusa.

No t’ho pensis més, simplement trucan’s i vine a provar una classe, per a veure que el teu cos encara pot ser més jove de com el veus i sents.

¡Vine, prova’l y no marxaràs més, estaràs com a casa!


del 31/7/17 al 4/8/17 Setmana intensiva de Ioga (Vilafranca)

Com començaràs l’estiu?

És molt simple, estar relaxat a casa, anar a la platja, o pot ser que estiguis estressat a casa teva amb la sogra, amb els nens, amb l’avorriment. Doncs et fem una simple proposta per per començar  l’estiu, un intensiu de ioga de cinc dies. Una setmana, de dilluns a divendres, una hora i mitja al dia de ioga.

Potser estiguis pensant perquè vull jo fer aquest intensiu de ioga. Doncs és molt simple, perquè amb ell podràs sortir de casa i relacionar-te amb la gent. Trobar postures de ioga per estirar i mobilitzar el teu cos. Trobar una mica de tranquil·litat en un moment del dia i que el teu cos i ment es relaxin. Tonificar aquests músculs. Però també aprendràs a respirar i ser més conscient del teu cos i la teva ment, del teu sentir. Tot en cinc dies, tot en una hora i mitja al dia.

Només un moment al dia per poder estar en pau amb el meu interior i amb el meu exterior, amb tot allò que m’envolta.


Del 5 al 6 d’agost o del 5 al 11 d’agost. De camí al cor retir de Ioga i meditació (Tortosa)

Un dia un decideix emprendre un camí cap a la seva interioritat, cap al coneixement del si mateix. Aviat descobreix que no és tan fàcil com creia, que hi ha moltes rutes i alguns d’aquests camins no condueixen enlloc. Llavors amb sort descobreix, el que ens deia C. Castaneda en el seu llibre ensenyaments de Don Joan, “tria el camí que sigui, però que tingui cor” Aquesta revelació per si mateixa, és.. llegir més… 

Aquest retir és de dos dies o de set dies.

Treballarem tot allò que ens facilita l’accés al nostre cor, com saber reconèixer l’amor, el perdó, els esdeveniments i actituds que ens condicionen i ens han condicionat interferint en l’accés al nostre cor. Posarem especial èmfasi en com mantenir-nos connectats amb l’amor que emana de nosaltres mateixos, si li deixem.

Descarregar bulletí d'activitats PDF

Inscripcions i/o mes informació.

Per inscriure a qualsevol dels nostres cursos, seminaris o tallers, truca’ns al 651664517(Vilafranca) o 690164162 (igualada) per concretar un dia en el qual et puguem atendre adequadament.

O també pots demanar informació omplint el següent formulari

Sense comentaris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Narayana OnlineAmb tu per al bienestan ara també a casa.

Accedeix a totes les nostres classes en directe online

Noves activitats i més horaris.
Posa't en contacte amb nosaltres via WhatsApp al 651664517 i t'expliquem com accedir-hi.

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Call Now Button
× WhatsApp