Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Activitats novembre 2017

Oct 29, 2017
Marc Juncosa

 

 

Curs de Reexologia (Vilafranca)

El,mes de novembre, com cada any per aquestes dates iniciem el curs de reflexologia, com tots els nostres cursos, és de caràcter modular, d’aquesta manera l’alumne pot construir la seva pròpia dinàmica d’aprenentatge. A més des d’enguany, és possible realitzar dos nivells, el nivell de tècnic bàsic de reflexologia i el nivell professional de reflexologia. Com s’albira de l’anterior això permet que cada alumne faci l’estudi que més d’acord estigui amb les seves pròpies necessitats i aspiracions.


4/11/17 Al món. Taller Mindfulness (Vilafranca)

Un comença amb les seves pràctiques de meditació, d’auto coneixement, i sense adonar-se comença a canviar la seva realitat, no és un canvi immediat ni grandiloqüent, és una evolució progressiva cap a un estat de major consciència.
En realitat, navegar pel riu de la consciència, llegir més


11/11/17 Especial 1er aniversari Narayana igualada (Igualada)

Ja fa un any que vam obrir portes a Igualada i ho volem celebrar amb vosaltres. Ha estat un any intens, ple d’ alegria, il·lusió, i nous reptes. Us volem donar les gràcies a tots els que esteu fent possible aquest bonic projecte.
Durant el mes de novembre farem un sorteig setmanal des de la nostra pàgina de facebook, i descomptes especials, no us oblideu de seguir-nos!
Si sou usuaris habituals del centre de Igualada, també teniu un descompte especial per provar un dels nostres massatges terapèutics. Els gaudireu!
I el dissabte 11 us proposem un seguit d’activitats per compartir aquesta data especial

10.00 taller ioga i meridians: tardor

En aquest taller posarem a la teva disposició tècniques per treballar els meridians corresponents a aquesta època de l’any, la tardor. Així que estirarem i relaxarem els meridians de Pulmó i Intestí Gruixut. Amb això augmentarem el nostre sistema immunològic i previndrem els refredats que es pateixen a aquesta època de l’any.
Tot estarà dirigit per la relaxació del nostre cos a partir de l’exhalació en les assanes que practicarem.
Amb tu activarem la respiració i l’alegria de viure.

12.00 iniciació a l’aromateràpia

Xerrada on ens aproparem a les propietats aroma terapèutiques dels olis essencials i les diferents maneres de utilitzar-los. Aprendrem els aromes bàsics per tenir un botiquí a casa.

16.30 aprén a tocar el butang

El butang és un instrument de percussió i melòdic alhora, senzill de tocar però al mateix temps d’una intensitat que el fa adequat per la introspecció, la meditació i la musicoteràpia. Treballarem la plasticitat i consciència corporal necessària per una correcta percussió, el ritme, i també veurem fórmules per crear melodies i poder generar l’efecte desitjat: relaxar, activar, connectar amb l’alegria o qualsevol altra emoció. No cal ser músic per gaudir dels beneficis d’aquest instrument tan versàtil, en un taller dinàmic i divertit.

20.30 concert relaxant

Gaudirem de la vibració dels bols de quars i tibetans, entre d’altres, per un final de dia perfecte.


11/11/17 Centres d’Energia, Cos i moviment (Vilafranca)

“Engeguem el cinquè any de Cos i Moviment al Narayana de Vilafranca!! Cada curs explorem una temàtica, des del cos i des del moviment lliure, expressiu i harmònic. Enguany ens dedicarem als centres d’energia!!
Vine, una vegada al mes, a viure aquesta experiència sensorial, motriu i meditativa alhora!!
Farem 10 trobades i a cadascuna d’elles posarem l’atenció en un centre i/o en la integració i combinatòria de dos o diversos centres:

11 Novembre: 1r CENTRE D’ENERGIA
09 Desembre: 2n CENTRE*
20 Gener: CENTRES BAIXOS
10 Febrer: 3r CENTRE
10 Març: 4t CENTRE
21 Abril: UNINT CENTRES
19 Maig: 5è CENTRE
09 Juny: 6è i 7è CENTRE
14 Juliol: INTEGRACIÓ DELS CENTRES

No cal experiència prèvia en dansa, ni en meditació, ni en yoga. Cos i Moviment és un espai de laboratori amb tu mateix, un lloc de permís on et pots viure, sentir i pensar des del moviment i la calma al mateix temps. Oferim un moment mensual de creixement personal des del cos i el respecte amb un mateix.
Pots venir regularment o només a un sol taller.
*Aquesta data és susceptible de canvi.


12/11 Reiki 2 Alliberant el passat, vivint el present creant el futur (Vilafranca)

Amb la iniciació en el segon grau de Reiki es reben noves eines per tal d’aprofundir en aspectes més subtils i no tan propers al cos físic, a mes de pujar el nivell vibracional i amb això la capacitat de sanació, tant amb un mateix com amb altres persones que es tracti.
A més en aquest nivell s’apren com emprar, sentir i connectar amb tres dels poderosos símbols del Reiki que Usui va introduir en el sistema. Aquests fan possible el tractament de qüestions de caire emocional i/o mental, tals com: alliberament de patrons de pensament que ens limiten, neutralitzar velles emocions i records, facilitar canvi d’hàbits, enfocar propòsits, instal·lar voluntat… a més de permetre el treball a distància en altres.
Podríem dir que després del segon nivell i amb una pràctica constant del que es proposa, la vida comença a fluir d’una manera molt més natural i tot ens arriba mes fàcilment, sense tant esforç.

*Aquest taller es apte per tothom que hagi fet el 1° nivell de Reiki sigui amb nosaltres o no. També per persones que ja han fet el 2° nivell però que senten la necessitat de repetir-lo i/o aprofundir. Sigueu benvinguts 🙂


25/11 Ginsonic: nudreix l’ànima sense resaca (igualada)

Performance sonora on hi hauran bols de quars, tibetans, percussió, cant de mantres amb mudres en moviment. Una tarda divertida i que t’omplirà de benestar. Per que no és igual estar actiu que nerviós, ni relaxat que cansat. A través de la música, cos i ment s’aproparan al equilibri necessari per gaudir de la vida.


Nous horaris i noves activitats Vilafranca

Ioga Vinyasa. Dimarts de 20.30 a 22.00 i divendres de 20.10 a 21.40

El ioga Vinyasa es basa en les asanes (posicions) del Hatha Ioga, integrades de forma fluida i dinàmica, aquestes asanes solen executar-se de forma més intensa, tot i que es mantenen per un menor temps, que en la pràctica de Hatha Ioga.
En realitat, Vinyasa es pot entendre com una seqüència concreta, mitjançant una cadència determinada dels moviments de transició entre asana i asana, de tal manera que quan es realitza correctament, el practicant no percep talls, sinó un continu des que comença la classe fins que acaba.
Un cop es dominen mínimament les seqüències, aquestes s’acompanyen, principalment, de la pràctica de pranayama ujjayi (una tècnica respiratòria concreta), per així integrar plenament ment i cos, el que afavoreix la circulació del prana (energia) com proposa el ioga.
Encara que hi ha diferents formes de practicar i entendre el Ioga Vinyasa, en el nostre cas, el practiquem de forma física i intensa, per tal de treballar tant aspectes de flexibilitat, com de resistència i també de força, sense oblidar lògicament els aspectes propis del ioga , és a dir que, encara que certament és més dinàmic que la pràctica de Hatha Ioga, no ho entenem ni practiquem com un exercici de fitness, sinó que segueix mantenint els trets i filosofia del Ioga.

Pilates. Dimecres de 19.15 a 20.30

És un mètode creat a principis del segle XX per l’alemany Joseph Hubertus Pilates, es considera com un programa d’educació postural . Integra tant pràctiques occidentals com orientals, fusionant gimnàstica, traumatologia i ioga, amb la respiració i la relaxació. Molt popular entre personatges famosos del món de la música el cinema, la dansa i l’esport.
La clau d’aquest intens mètode la trobem en el binomi Força-Flexibilitat, com mostren certs estudis. Enforteix especialment els músculs del tronc. Els exercicis que el componen són atractius tant per al cos com per a la ment, estan fonamentalment compostos per moviments controlats, molt conscients, coordinats amb la respiració, amb la finalitat de crear un cos harmoniós, musculat i flexible .
A través de la pràctica, la ment va prenent consciència de les capacitats, limitacions, fortaleses i debilitats del cos per millorar l’estat físic i mental. En definitiva, busca un treball integral de la ment, del cos i de l’esperit. S’ha definit el mètode Pilates com el “Ioga Occidental”.
Beneficis del mètode:

• Millora força, flexibilitat, coordinació i estabilitat
• Desenvolupa la força abdominal i lumbar millorant la postura
• Redueix l’estrès el cansament, millora la consciència mental
• Exercita els músculs sense causar dolor, ni provocar esquinçaments musculars o mal les articulacions
• Alleuja el dolor
• Disminueix la tensió
• Augmenta la capacitat pulmonar i la circulació.
• Millora el rendiment en altres esports
• Augmentar la densitat òssia i prevé lesions en l’articulació del maluc genoll i columna vertebral.
• Afavorir l’autoconeixement corporal, la propiocepció i l’expressió corporal
• Un cop adquirides i interioritzades les tècniques de Pilates es poden transferir a qualsevol activitat física permet una millor gestió motriu.
• Ajuda a entendre l’activitat física com un mitjà per afavorir la salut i benestar.
• Millora la salut en general.


Nous horaris i noves activitats Igualada

Expressió i ritmes vitals Dimarts 19.00 / espai de quietud Dimarts 9.30 i Dijous 15.15

Per connectar amb la música, des de perspectives diferents: el ritme, l’expressió i el moviment corporal; una altra des de la quietud, la escolta i la meditació. Mitjançant diferents estils de música, clàssica, contemporània, mantres; i també el so en viu de diferent instruments, bols de quars, butan, flauta; ens acompanyarem en un viatge cap a nosaltres mateixos.
Una bona manera d’apropar-se al món sonor, gaudir de la música i fondre’s amb la vibració de la vida.
Es poden combinar els dos espais.

Ioga i vibració. Divendres 18.00

Per aprofundir en el treball emocional i de meditació a que ens porta la pràctica de ioga. Les postures aniran acompanyades de so en directe, d’acord amb els elements que estem treballant en cada moment. Amb la vibració ens transportem a un espai d’harmonia amb l’univers.

“El camí del guerrer” Grup adolescent dijous 17.30, Grup adults Dijous 19.00

és una formació que combina la meditació zen i la defensa personal.
Treballem cos i ment, l’equilibri i el control emocional a través de la respiració i la Meditació i aprenem tècniques d’autoprotecció fàcils i senzilles de recordar, a l’abast de qualsevol persona sigui quina sigui la seva edat, gènere o constitució física.
No ens volem barallar amb ningú! Si la ment està serena i conscient i la tècnica està preparada, la nostra actitud canvia, el nostre missatge corporal canvia, si lo de dins canvia, lo de fora també ho farà. Viure la vida amb consciència plena, despertar a la vida sense pors, amb dignitat i autoestima.
“El Guerrer segueix el camí de la pau, però manté les seves armes preparades.”
Agafa les regnes de la teva vida…

Tallers en família Horari a convenir.

Utilitzant tècniques de musicoteràpia, expressió corporal, meditació i relaxació, us proposem uns tallers a mida per gaudir tota la família i treballar dinàmiques per millorar la comprensió mútua. Estrès, ordres, respecte, escolta activa, un taller fet a mida de les vostres necessitats com a unitat familiar i també per la individualitat de cada membre.

Txi Kun – Qi Gong. Dilluns 19.30 I Dimecres 20.00

Son exercicis relacionats amb la salut i el benestar; regulen les funcions internes mitjançant la coordinació, la respiració i la consciència. Aquesta pràctica mil·lenaria ens aporta energia vital. Millora l’artrosi i la circulació sanguínia. Enforteix ossos, tendons i músculs. S’activa la memòria i afavoreix l’estat d’ànim. Es una pràctica agradable, que pot realitzar qualsevol persona sense importar edat o condició física, i incrementa el nostre benestar.

Tècniques Hipopressives. Dimecres 19.00, Nou grup dilluns 15.30

Les tècniques hipopressives tenen les seves bases en mètodes posturals i respiratoris, originaris d’especialitats com la posturologia i tècniques físiques. Treball específic de la zona abdominal i sòl pelvià.

Ioga Integral

El ioga es un sistema integral hindú que procura l’evolució física, mental i espiritual de la persona, aconsegueix una profunda relaxació, tranquil·litat i concentració juntament amb una major flexibilitat i vigor corporal.
Hatha ioga suau – Dilluns 10.30 – 12.00h descompte especial per jubilats
Ioga terapèutic – Dilluns 12.15 – 13.15h orientat a persones amb dificultats físiques o que vulguin un treball específic. Grups reduïts
Ioga i meridians – Dilluns 18.00 – 19.30h es treballaran les emocions mitjançant els meridians de medicina tradicional xinesa.
Hatha Ioga intens – Dilluns 20.30 – 22.00h per començar la setmana amb energia i gaudir de cuidar el nostre cos.
Ioga per l’estrès – Divendres 15.30 – 6.30h per alliberar tensions acumulades i encarar bé el cap de setmana
Ioga i vibració – Divendres 18.00 – 19.00h els moviments estaran acompanyats per sons en directe, bols de cuarç, percussió… per un treball més profund a cos i ànima.
Ioga i relaxació – Divendres 19.00 – 20.30h ens centrarem en la respiració, per relaxar tan el cos com la ment.

Nou servei de psicologia a igualada Amparo Treig Vidiella

Psicòloga col·legiada núm.14653. Terapeuta Floral Professional especialitzada en el Sistema Bach i acreditada per SEDIBAC (Societat per l’Estudi i la Difusió de la Teràpia del Dr. Bach de Catalunya). També membre de la Junta Directiva de l’Associació, del seu equip de Supervisió Terapèutica i de la Plataforma d’Investigació. Integració i aplicació terapèutica dels continguts i de la filosofia on s’emmarquen la Teràpia Floral i l’abordament Psicològic des de la vessant Humanista.

Psicologia i teràpia floral

La paraula PSICOLOGIA pren el seu nom de la paraula ψυχή (psyche=ànima) i λογία (logia=l’estudi de). Així doncs, Psicologia és l’estudi (logia) de l’ànima (psyche). Però a què ens referim quan diem ÀNIMA? Aquesta és una qüestió que ha ocupat els pensaments dels homes des de temps immemorials. Hi ha moltes descripcions i perspectives sobre l’ànima. Com ens relata la paràbola hindú Els homes cecs i l’elefant cada percepció és el fragment d’una totalitat major que està més enllà de la nostra visió.
Encara que és cert que la manipulació química del cervell pot modificar de manera considerable la conducta i l’experiència, considerem que l’ànima és molt més que simple química cerebral, i, a pesar dels diversos intents que hi ha hagut, i que hi ha de reduir la psicologia a la programació mecànica, la psicoterapia (cura de l’ànima) s’ocupa principalment d’augmentar l’autoconsciència i la qualitat de vida. I aquí és on ens trobem amb la Teràpia Floral, la qual podem definir com una teràpia de l’ànima.
Al utilitzar les essències conjuntament amb les sessions psicoterapèutiques veiem com treballen de forma complementària i altament efectiva en el restabliment de l’equilibri. Els remeis florals actuen a través dels anomenats, i encara poc investigats, camps energètics humans que, a la vegada, influeixen en el nostre benestar emocional, mental i físic.
Prendre consciència de com som, com sentim, com pensem, com reaccionem davant de les situacions i circumstàncies, què ens fa feliços i per què, ha de ser un objectiu i un aprenentatge que ens ha d’acompanyar durant tota la nostra vida. Aquí és on la Teràpia Floral i l’Ajuda Psicològica, amb les diverses tècniques i intervencions, ens permetran reconnectar amb nosaltres mateixos, amb la nostra essència potser amagada, potser oblidada i viure plenament la nostra llum elaborant i gestionant la nostra foscor..

Descarregar bulletí d'activitats PDF

Inscripcions i/o mes informació.

Per inscriure a qualsevol dels nostres cursos, seminaris o tallers, truca’ns al 651664517(Vilafranca) o 690164162 (igualada) per concretar un dia en el qual et puguem atendre adequadament.

O també pots demanar informació omplint el següent formulari

Sense comentaris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Narayana OnlineAmb tu per al bienestan ara també a casa.

Accedeix a totes les nostres classes en directe online

Noves activitats i més horaris.
Posa't en contacte amb nosaltres via WhatsApp al 651664517 i t'expliquem com accedir-hi.

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Call Now Button
× WhatsApp